• Vrijstaande woning Vroomshoop

  Vrijstaande woning Vroomshoop

 • Vrijstaande woningen Suriname

  Vrijstaande woningen Suriname

 • Bouwvergunning vrijstaande woning Almelo

  Bouwvergunning vrijstaande woning Almelo

 • Zorgboerderij Hezingen

  Zorgboerderij Hezingen

 • Tuinontwerp Hardenberg

  Tuinontwerp Hardenberg

 • 22 appartementen Zwolle

  22 appartementen Zwolle

 • Castellum Hoge Woerd

  Castellum Hoge Woerd

Werkwijze

Initiatieffase tot bouwvergunning

Wij begeleiden een bouwproject vanaf de initiatieffase. Alleen met een schets maken wij voor u al een driedimensionaal model van een nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject. Wij ontwikkelen het model rekening houdende met de huidige wet- en regelgeving. Als wij de eerste opzet gemaakt hebben nemen wij het bouwproject met u door. Nadat dit alles verwerkt is en door u is goedgekeurd zal er gestart worden met de nodige berekeningen en tekeningen voor de bouwvergunning.

Bouwvergunning tot oplevering

Bouwen zonder aannemer

Na het verkrijgen van de bouwvergunning kunt u ervoor kiezen te gaan bouwen zonder aannemer. Wij zullen dan de taken van de aannemer overnemen en te werk gaan met gespecialiseerde onderaannemers. Deze werkwijze komt ten gunste van de uiteindelijke totaalprijs. U zult gedurende het hele bouwproject te maken met één contactpersoon. Daardoor worden faalkosten geminimaliseerd.

Keuze aannemer

Wij kunnen u tevens ondersteunen bij het kiezen van de aannemer. Indien u voor een aannemer kiest is het van groot belang te letten op de onvoorziene kosten om zogenoemd ‘meerwerk’ te voorkomen. Wij kunnen u bij deze onderhandelingen ondersteunen en zorgen dat u naderhand niet voor onvoorziene uitgaven komt te staan.

Deze website maakt gebruik van cookies. continue  X  InfoEU Cookie Directive Informatie