• Vrijstaande woning Vroomshoop

  Vrijstaande woning Vroomshoop

 • Vrijstaande woningen Suriname

  Vrijstaande woningen Suriname

 • Bouwvergunning vrijstaande woning Almelo

  Bouwvergunning vrijstaande woning Almelo

 • Zorgboerderij Hezingen

  Zorgboerderij Hezingen

 • Tuinontwerp Hardenberg

  Tuinontwerp Hardenberg

 • 22 appartementen Zwolle

  22 appartementen Zwolle

 • Castellum Hoge Woerd

  Castellum Hoge Woerd

Projecten

Verbouwen Zwolle

Verbouwen Zwolle

Bent u van plan om te gaan verbouwen, wij kunnen uw verbouwing volledig voor u uitwerken. Doormidde l van onze 3D visualisatie ziet u direct wat het eindresultaat van de verbouwing is en of u dit aanstaat. Verbouwen in Zwolle was nog nooit zo eenvoudig! Ook de vergunning bij de gemeente Zwolle voor uw verbouwing wordt door ons geregeld.

Verbouwen

Bij verbouwen komt vaak meer kijken dan u in eerste instantie denkt. Het is belangrijk dat de verbouwing aan uw woning of bedrijfspand in Zwolle toegevoegde waarde biedt. Het zou natuurlijk mooi zijn als uw verbouwing direct waarde verhoging van uw woning of bedrijfspand betekent. Door onze werk methoden kunnen wij u de beste kwaliteit tegen de laagste prijs leveren. Dit doen wij door het te verbouwen deel van uw woning of bedrijfspand eerst driedimensionaal uit te werken. Pas als dit naar wens is starten we met het maken van de bouwtechnische tekeningen en berekeningen voor de benodigde bouwvergunningen voor Zwolle.

Nieuwste bouwtechnische methoden. Van Dam bouwcoördinatie werkt volgens de nieuwste bouwtechnische methoden. Hierdoor kunnen wij uw te verbouwen woning of bedrijfspand voor een kwalitatief goede en scherpe prijs realiseren. Of het nu gaat om verbouwen in Zwolle, Enschede of Deventer, indien u kiest voor bouwcoördinatie, dan draagt Van Dam Bouwcoördinatie zorg voor de garanties van de verschillende onderaannemers. Ook ontvangt u van de onderaannemers een onderhoudscontract of wordt er een onderhoudsplan overhandigd in combinatie met een woonwerkenbrochure. Hierin vindt u alle benodigde informatie over onderhoud en handige tips.

Geïnteresseerd in het verbouwen in Zwolle? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!
Bouw advies Deventer

Bouw advies Deventer

Bent u van plan uw woning te verbouwen, renoveren of wilt u nieuwbouw? Wij kunnen u voor zien in advies voor uw project in Deventer en omgeving. Van Dam Bouwcoördinatie geeft advies in de bouw voor zowel particulieren als bedrijven.

Bouw advies particulieren

Ons advies bestaat uit meer dan alleen een document met aanbevelingen. Wij begeleiden uw bouw project vanaf de initiatieffase. Aan een schets hebben we al voldoende om voor u een driedimensionaal model te maken van uw:

 • Nieuwbouw;
 • Verbouw;
 • Renovatie.

Wij ontwikkelen het model rekening houdende met de huidige wet- en regelgeving. Ons advies is hierin volledig afgestemd op de specifieke wet- en regelgeving welke geldt voor de gemeente Deventer. Als wij de eerste opzet gemaakt hebben nemen wij het bouw project met u door. Nadat dit alles verwerkt is en door u is goedgekeurd zal er gestart worden met de nodige berekeningen en tekeningen voor uw bouwvergunning in Deventer.

Ons advies houdt niet op bij enkel papierwerk. Na het verkrijgen van de bouwvergunning kunt u er voor kiezen om te gaan bouwen zonder aannemer. De taak van aannemer zullen wij overnemen en te werk gaan met gespecialiseerde onderaannemers in de regio van Deventer. Deze werkwijze komt ten gunste van de uiteindelijke totaalprijs. Gedurende het gehele bouwproject hebt u slechts te maken met één contactpersoon. Faalkosten worden hierdoor geminimaliseerd.

Maakt u toch de keuze om voor een aannemer te kiezen. Ook hierin kunnen wij u voorzien van advies door ons netwerk van aannemers in uw regio Deventer.

Bouw advies bedrijven

Voor bedrijven in Deventer kunnen wij ook bouw advies leveren met behulp van BIM coördinatie en werkvoorbereiding. Het virtueel bouwen wordt gecoördineerd door een manager om te controleren wat alle partijen in het model brengen. Van Dam Bouwcoördinatie is hierin bedreven en zal alle controlerende en coördinerende werkzaamheden van de bouw in de voorbereidingsfase op zich nemen. Ook controleert Van Dam Bouwcoördinatie de partijen die nog niet virtueel kunnen bouwen, zodat u zich volledig kunt richten op het bouw proces zelf.

Wilt u meer weten over bouw advies in Deventer? Neem dan gerust contact op met Van Dam Bouwcoördinatie. Wij helpen u graag verder!
3D huis bouwen

3D huis bouwen

Bent u van plan om een huis te bouwen, wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw huis in 3D. Dit heeft vele voordelen waardoor onvoorziene uitgaves voorkomen kunnen worden. Van Dam Bouwcoördinatie onderscheid zich hiermee ten opzichte van een traditionele aannemer. Wij zijn gespecialiseerd in het visualiseren van wat er gebouwd, verbouwd of gerenoveerd wordt. Met behulp van het 3D huis model heeft u een goed beeld van het te bouwen huis.

3D huis

We hebben aan alleen al een schets voldoende om uw huis 3D te visualiseren. Bij het ontwikkelen van het 3D model houden we rekening met de huidige wet- en regelgeving. Ook staat duurzaamheid en prijs van uw huis bij ons in een hoog vaandel. Als de eerste opzet gemaakt is nemen we het te bouwen huis met u door. Nadat dit alles verwerkt is krijgt u een definitief 3D model van uw huis. Wij zorgen ondertussen voor de nodige berekeningen en tekeningen voor de bouwvergunning.

Bouwen

Na het verkrijgen van de bouwvergunning kunt u ervoor kiezen om uw huis te gaan bouwen zonder aannemer. De taak van aannemer zullen wij dan op ons nemen en gaan te werk met onderaannemers welke gespecialiseerd zijn in het bouwen van een huis. Deze werkwijze komt ten gunste van de uiteindelijke totaalprijs. U zult gedurende het bouwen maar te maken hebben met één contactpersoon. Hierdoor worden de faalkosten geminimaliseerd omdat er niet langs elkaar gepraat wordt.

Indien u na uw 3D ontwerp er voor kiest om uw huis te laten bouwen door een aannemer, dan kunnen wij u hierin adviseren. Wij kunnen u bij de onderhandelingen ondersteunen zodat u naderhand niet met onvoorziene uitgaven komt te zitten voor uw te bouwen huis.

Geïnteresseerd in 3D huis en het werkelijk laten bouwen van uw woning? Neem contact met ons op en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.
Verbouwen Deventer

Verbouwen Deventer

Van Dam Bouwcoördinatie heeft al vele verbouwingen uitgevoerd. Wat u ook wilt verbouwen aan uw woning of bedrijfspand, wij kunnen u helpen met uw verbouwing. Maar natuurlijk ook kunnen wij u advies geven over renovatie of nieuwbouw in Deventer.

Verbouwen

Door onze werkwijze komt u achteraf niet voor onvoorziene uitgaven te staan. Aan de hand van enkel een schets maken wij een driedimensionaal ontwerp. Met dit ontwerp wordt direct inzichtelijk waar eventuele knelpunten zitten. Ook houden we bij dit ontwerp al rekening met kwaliteit, duurzaamheid, prijs en de geldende wet- en regelgeving van uw te verbouwen project in Deventer. Hiermee is verbouwen nog nooit zo inzichtelijk en voorspelbaar geweest.

Naast het realiseren van een 3D model kunnen wij ook de nodige berekeningen en tekeningen voor u realiseren voor uw te verbouwen project, zodat de bouwvergunning bij de gemeente Deventer aangevraagd kan worden. Ook kunnen we aannemers in Deventer ondersteunen met het verzorgen van “Building Information Modelling” (BIM). Bij BIM wordt het gebouw en de constructie in een computer als driedimensionaal model en databank opgebouwd.

Door de structuur van de software kunnen bij BIM ook calculatie- en rekensoftware worden gekoppeld aan het model. Het is mogelijk om de factoren tijd en kosten mee te nemen (4D respectievelijk 5D). Hierdoor is het mogelijk om de opbouw en de kosten van het te verbouwen project in Deventer en omstreken te visualiseren en te analyseren.

Binnen het te verbouwen proces werken alle betrokken partijen zoals constructeur, aannemer, installateur, etc., van eenzelfde database waardoor er samen virtueel gebouwd wordt. Het maakt dan niet uit of deze partijen nu in Deventer of Zwolle gestationeerd zijn. Van Dam Bouwcoördinatie bouwt deze modellen voor uw bedrijf op.

Wilt u als particulier of als bedrijf meer weten over hoe wij u kunnen helpen bij het verbouwen in Deventer. Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.
Bouwen Zwolle

Bouwen Zwolle

Bouwen kan soms erg veel stress met zich meebrengen. Bent u daarom van plan om te gaan bouwen in Zwolle? Van Dam bouwcoördinatie kan u helpen bij het realiseren van uw bouw project . Of het nu gaat om verbouw, renovatie of volledige nieuwbouw, wij staan klaar om u te voorzien van advies. Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving die geldt in de regio Zwolle. Dit samen met onze werk methode zorgt ervoor dat u niet tegen verassingen aan loopt als u gaat bouwen.

Wij kunnen zowel voor particulieren als bedrijven hulp bieden bij het bouwen. Door onze werkwijze kunnen wij u vanaf de initiatiefase al begeleiden bij het bouwen van uw woning of bedrijfspand in Zwolle. Een schets is voor ons al voldoende om voor u een driedimensionaal model van uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject te maken. Na de eerste opzet nemen wij het te bouwen project met u door. Zodra dit alles is goedgekeurd zal er gestart worden met de nodige berekeningen en tekeningen voor uw bouwvergunning. Deze zullen wij voor u aanvragen bij uw gemeente Zwolle.

Bouwen

Bent u als bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen, maar nog niet in het verzorgen van “Building Information Modelling” (BIM)? Dan kunnen wij u hierbij helpen door dit deel van het bouw proces uit handen te nemen, zodat u zich kunt richten op het bouwen in Zwolle.

Lees meer op onze website over hoe wij u kunnen helpen:

 

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen om door deze bouw crisis te komen? Neem vrijblijvend contact met ons op en hoor hoe wij u kunnen helpen!
Deze website maakt gebruik van cookies. continue  X  InfoEU Cookie Directive Informatie