• Vrijstaande woning Vroomshoop

  Vrijstaande woning Vroomshoop

 • Vrijstaande woningen Suriname

  Vrijstaande woningen Suriname

 • Bouwvergunning vrijstaande woning Almelo

  Bouwvergunning vrijstaande woning Almelo

 • Zorgboerderij Hezingen

  Zorgboerderij Hezingen

 • Tuinontwerp Hardenberg

  Tuinontwerp Hardenberg

 • 22 appartementen Zwolle

  22 appartementen Zwolle

 • Castellum Hoge Woerd

  Castellum Hoge Woerd

Bedrijven

In de bouwwereld is het maken van prototypen bijna niet mogelijk. De bouw zelf is meteen het prototype, dit werkt fouten en kostenoverschrijding in de hand. Van Dam Bouwcoördinatie ondersteunt uw bedrijf met het verzorgen van ’Building Information Modelling’ (BIM). Bij BIM wordt het gebouw en de constructie in een computer als 3D-model en databank opgebouwd.

Koppeling planning en calculatie

Door de structuur van de software kunnen bij BIM ook calculatie- en rekensoftware worden gekoppeld aan het model. Het is mogelijk om de factoren tijd en kosten mee te nemen (4D respectievelijk 5D). Hierdoor is het mogelijk om de opbouw en de kosten van een gebouw of constructie te visualiseren en te analyseren.

Binnen het bouwproces werken alle betrokken partijen zoals constructeur, aannemer, installateur, etc., vanuit eenzelfde database waardoor er samen virtueel gebouwd wordt. Van Dam Bouwcoördinatie bouwt deze modellen voor uw bedrijf op.

Berekeningen en bouwvergunningen

Daarnaast verzorgt Van Dam Bouwcoördinatie bouwbesluitberekeningen, EPG berekeningen (voorheen EPC) en regelt de bouwvergunningen. Wij bieden u een totaalpakket: U heeft direct na het verlenen van de vergunningen het BIM model al in de ’kast’ staan. U kunt meteen aan de slag met uw onderaannemers en de werkdocumenten zijn helder waardoor meerwerk nihil is. Een goed begin is het halve werk.

Deze website maakt gebruik van cookies. continue  X  InfoEU Cookie Directive Informatie